VISSZA

A legnagyobb magyar e-töltőállomás

Átadták Magyarország legnagyobb elektromos töltőállomását a nyíregyházi LEGO gyárnál

A március 27-én üzembe helyezett kilenc elektromos töltőoszlop teljes egészében osztrák fejlesztés (Greenetik i-Charge grid), európai uniós termék, egyszerre 18 elektromos járművet képes kiszolgálni.

A töltőoszlopok nemesacélból készültek, így ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és egyszerre
alkalmasak elektromos autók, elektromos motorkerékpárok és e-kerékpárok energiaellátására. A töltőrendszer egyszerűen és gyorsan kezelhető: az oszlopok érintőképernyősek, a menüsor három nyelven is elérhető. Egy oszlop két parkolót szolgál ki. Parkolónként a 230V/16A vagy a 400V/16A töltőaljzat között lehet választani.

A nyíregyházi e-töltőállomások kialakítása egy országos elektromos töltőhálózat kiépítésének fontos állomása. Két héten belül két további e-töltőállomás nyílik Budapesten és környékén.

A töltőállomásokról további információk találhatók a holtöltsek.hu oldalon. A holtöltsek.hu az elektromos járművek információs honlapja, ahol egy interaktív keresőprogram útvonaltérkép és pontos cím segítségével jelzi és mutatja meg a legközelebbi töltőállomások helyét. Megismerhetők a töltőtípusok, az e-járművek, illetve friss hírek olvashatók az elektromos töltőtechnológiai fejlesztésekről, és e-állomások kiépüléséről. A holtöltsek.hu megkönnyíti a tervezést, kiszámíthatóvá teszi az utazást, és pontosan célhoz juttat minden elektromos járművet.

Bővebb információ: Ing. Stefan Bäck
info@greenetik.eu
www.greenetik.eu
06 20/235 63 70

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5