brem.technik Maschinenbau GmbH

Egyedi gépgyártási technológiák fejlesztése és gyártása a részegységgyártáson át egészen az automatizálási –robot és szállítástechnológiákig

Az egyedi gépgyártási technológiák fejlesztésével és gyártásával foglalkozó brem.technik vállalatot 2004-ben alapították. A cég kínálata az egyedi megoldásoktól a részegységgyártáson át egészen az automatizálási –robot és szállítástechnológiákig terjed. Igény esetén a cég a komplett projektlebonyolítást átvállalja megbízóitól. 

Termékek

 • Projektmenedzsment
  Termelés bővítés esetén gondoskodunk az új technikai megoldások beszerzéséről, a minőségbiztosításról, a határidők és a költségek betartásáról.
 • Fejlesztés
  A mottónk: az ötletekhez megoldás is kell! Saját fejlesztésű  gépalkatrészeink  minden területen megoldást kínálnak. Ön ismeri a gyártási folyamatot, mi szállítjuk hozzá a technológiát!
 • Automatizálás
  A brem.technik  minden területen vállal automatizálástechnikai megbízásokat és ezek üzembehelyezését.
 • Berendezések
  Ügyfeleink részére a legkülömbözőbb típusú gyártási eljárásokat segítő berendezéseket  tervezünk és gyártünk.
 • Tesztgépek
  Ön kitalál egy új gyártási módszert vagy egy új terméket, de nem akar azonnal egy nagy gépet vásárolni? Mi szállítunk önnek egy teszt gépet, mielőtt nagyobb beruházásba kezdene.
 • Jövedelmezőségi számítás
  Nem mindig a legmodernebb automata rendszer a legjobb megoldás. Mi kiszámítjuk és megtervezzük önnek a leggazdaságosabb és a műszakilag legalkalmasabb megoldást.
 • Robotkarok
  A speciális robotkarok tervezése  kedvenc munkáink közé tartozik. Minél komplexebb a tervezendő eszköz geometriája, annál szívesebben vállaljuk el a feladatot.
 • Gépalkatrészek teljesítményének javítása
  Az alkatrészellátás optimalizálása, azok élettartama és teljesítménye jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Sokszor az alaktrészek pótlása is nehézségekbe ütközik.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5