CULUMNATURA Wilhelm Luger GmbH

Ellenőrzött biogazdálkodásból származó natúrkozmetikai termékek olyan fodrászatok és kozmetikaszalonok számára, akik vendégeiket tisztán természetes termékekkel kívánják kezelni.

A biológiai bőr- és hajápolás a fodrászatban és a kozmetikaiparban is egyre jobban előtérbe kerül.

Egyre több az olyan ügyfél, aki a kezelést célirányosan természetes termékekkel szeretné. A CULUMNATURA – a natúrkozmetikában szerzett több mint 20 éves tapasztalatával - a megfelelő partner a fodrászat és a kozmetika területén tevékenykedő cégek számára.

A CULUMNATURA cégnek köszönhetően a vegyszerekre túlérzékenyek, bőrproblémákkal, valamint allergiával küszködők számára a látogatás egy fodrászszalonban újra élményt nyújt.

Vállalatunk bio-tanúsítvánnyal ellátott bőr- és hajápolási termékek gyártására helyezi a hangsúlyt és azok összetevőit őszintén feltünteti a csomagoláson, mivel azt az elvet vallja, hogy „Ami nem szerepel az összetevők között, az nincs is benne”.

A termékeket építőkocka elv alapján állítjuk össze, tehát minden mindennel kombinálható. Ily módon minden ügyfél optimális bőr- és hajápolásban részesül aszerint, hogy bőre és haja mit igényel.

A vállalat nemzetközi tevékenységet folytat, így Ausztria mellet Németországban, Svájcban, Olaszországban, Lengyelországban, Franciaországban és Luxemburgban is jelen van. A termékek árusítása a natúrkozmetika iparban tevékenykedő forgalmazók illetve önálló vállalkozók által történik.

Termékek

  • Hajápolási termékek: sampon, hajbalzsam, hajvíz, proteinspray, nedvességspray, ásványi kúra, styling-termékek, hajvágó kés, hajkefe, fésűk, növényi hajfestékek
  • Bőrápolási termékek: arctisztító folyadék, balzsam, arcvíz, ápoló olaj, krém, lemosó, ajakbalzsam, arc-, test- és bébikefe

Egyéb termékek: illóolajok, dezodor, fogkrém, illatok, frottír termékek, gyógynövény teák

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5