Denise Bäckerin

Egyedülálló kézműves kenyér és borfalat Demeter minőségben.

Denise Pölzelbauer ötödik generációs pék kézműves kenyereket és borfalatokat süt Demeter minőségben. Ausztria legfiatalabb pékmestere és ugyanakkor a Demeter-tanúsítvány birtokosa termékeit a hagyományos kínai orvoslás (TCM) 5-elem-tanra épülő módszerével készíti. Egyedülálló termékeiben egyesül a hagyomány, az egyéni jelleg és a fenntarthatóság.

 

Termékek:

  • Borfalat búza- és szőlőmaglisztből, chili-szezám, mazsola, foghagyma-majoránna, hagyma-kakukkfű, delikatesz változatban
  • Borfalat tönköly- és szőlőmaglisztből fekete bors, tengeri só, mazsola változatban
  • Kenyér & péksütemény* tönkölybúza-, és rozslisztből.
  • Bio Crisp: Snack tönkölylisztből mazsolával, kenderliszttel, curry & fekete köménnyel

 *vegán, laktózmentes, élesztőmentes, búzamentes

 

 

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5