EBE Mobility & Green Energy GmbH

E-töltőinfrastruktúra (controller) fejlesztése és gyártása az e-töltőállomások felügyeletéhez.

Az EBE Mobility & Green Energy innovatív, jövőbiztos EBE UniCharge termékeivel & megoldásaival, valamint az azokhoz tartozó applikációkkal, alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal az elektromos mobilitás, az energiamenedzsment és a smart energy területen vezető szerepet tölt be az innovációk terén.

Termékek & megoldások

  • Hard- és szoftver-termékek és megoldások fejlesztése e-töltőállomások, töltő infrastruktúra és energiamenedzsment vezérlés és felügyelet számára. Az EBE Mobility & Green Energy legújabb generációs komplett részegységeket, töltésszabályozókat, valamint EVSE - Electric Vehicle Supply Equipment vezérléseket gyárt és forgalmaz ipari e-töltőinfrastruktúra gyártók és üzemeltetők számára.
  • A töltőhely menedzsment területen az EBE Mobility & Green Energy innovatív backend-rendszereket, töltő- és elszámoló szolgáltatásokat nyújt töltőállomások adminisztrálása, felügyelete és távkarbantartása, valamint az ahhoz tartozó töltő-infrastruktúra/energiaelosztás számára.  
  • Az energiamenedzsment területen a nyilvántartás, kiértékelés, elemzés, vezérlés és vizualizálás fogalmak állnak az előtérben. Az EBE UniCharge LLEM – a helyi iroda- és lakóházakban alkalmazott terhelésmenedzsment és töltőinfrastruktúra segítségével az EBE Mobility megfelelő megoldást kínál az e-töltőállomások integrálására meglévő létesítményekben, de ugyanúgy új építésű irodák és lakóházak számára is. a felhasználási terület kiegészül még fotovoltaikus berendezésekhez, valamint PV-optimalizált töltőkhöz tartozó interfészekkel.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5