Edeldestillerie Farthofer

Bio pálinkák és likőrök

V. generációs szeszesitalok
A Farthofer pálinkafőzdének van Európában a legnagyobb bio pálinka és bio likőr kínálata. A családi vállalkozás vodkája melyet az International Wine & Spirit Competition aranyéremmel tűntetett ki, szintén világhírű. Jelenleg az ötödik generáció készíti a legjobb minőségű természetes bio gyümölcsökből a Mostviertel legfinomabb pálinkáit. A helyi gyümölcsökön kívűl, mint pl. az alma és a körte, a Farthofer cég a vadszilvából, sárgabarackból, meggyből is készít pálinkákat illetve ginre is specializálódott.

Szakértelem és érzelem
Kizárólag a legjobb minőségű, érett gyümölcsből, fűszernövényekből és magokból készíjük italainkat, melyek biológiailag ellenőrzött termelésből származnak. A cefrét érzékkel és a technika segítségével desztilláljuk. Josef Farthofer nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több érdekes fajtajellegű aromát nyerjünk. Az elő-, a közép- és az utópárlat helyes szétválasztása feltétele a minőségi terméknek.

A világ legjobb vodkája a Mostviertelből
Az „O-szériás“ „O-vodka“ a londoni IWSC-en (International Wine & Spirit Competition) aranyérmet nyert, így 90 ország2.400 indulója közül a világ lejobb vodkájává választották.

Termékek

  • Bio-pálinkák
    Gabonapálinkák
    Diópálinkák
    Szivarpálinka specialitások
    Gyümölcs pálinkák
  • Bio-Likőrök

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5