Erlauftaler Käsewölfe GmbH

Bio-sajt, bio-silómentes tejből készítve illetve a régióból származó bio-tejből.

Sajtok mesterkézből, régi receptúrák alapján a legmodernebb technikával előállítva!

Vissza az eredethez és a „régi, jól bevált” minőséghez. Az Erlauftaler Käsewölfe cég csúcsminőségű sajtkészítményeket gyárt kizárólag bio-silómentes tejből (szénatej) és helyi termelőktől származó bio-tejből. A sajtkészítés a hagyomány és a modern technológia ötvözésére épül. A vállalat a régi, jól bevált sajtfajtákba lehel új életet és ebben a szellemben hetente 12.000 liter bio silómentes tejet dolgoz fel a wolfpassingi kastély sajtüzemében. A gyártást minősített sajtmester és nem előre programozott szoftver irányítja.

Az Erlauftaler Käsewölfe cégnek van egy látvány-sajtkészítő üzeme, ahol az érdeklődők megtekinthetik a bio-mestersajtok készítését.

Bio-sajtválaszték:

Lágy sajt:

  • Creme Camembert: Lágysajt pasztörizált tejből, 8-10 nap érlelési idővel
  • Schlossherr: pasztörizált tejből, kb. 10 nap érlelési idővel, vörösesbarna felülettel, fűszeres, pikáns aromával

Félkemény sajt:

  • Alter Wolfsteiner: Félkemény sajt pasztörizált tejből, 4-6 hét érlelési idővel
  • Gouda: sajt pasztőrizált tejből
  • Fontina: fűszeres, pikáns Gouda pasztörizált tejből
  • Füstölt Mostviertler sajt: 5 hét érlelési idő sós lében musttal megbolondítva, bükkfán füstölve
  • Fűszeres Mostviertler: Sós lében érlelve, musttal megbolondítva, enyhén fűszeres aromával, mustízzel

Keménysajt:

  • Érett AuersBerg: Keménysajt nyers tejből, 3-12 hónap érlelési idővel, aromás és intenzív aromával az érettségnek megfelelően

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5