FARM GOLD Handels-GmbH

Aszalt gyümölcsök, magvak & olajos mag-gyümölcskeverékek

Aszalt gyümölcsök specialistája

A FARM GOLD az aszalt gyümölcsök, olajos magvak és magok piacvezető gyártói közé tartozik. A vállalat kiváló minőségű termékeket és nyersanyagokat szállít élelmiszerkereskedelmi láncok, az élelmiszeripar, a szálloda- és vedéglátóipar, pékségek, cukrászok, cukrászüzemek és édességboltok számára. Ugyanakkor a FARM GOLD tudatosan hidat épít a hagyományok és az újítások között. A FARMGOLD hét évtizede szolgálja ki egyéni ügyfelei igényeit és a nyersanyagokat az ügyfél által kívánt minőségben és feldolgozottságban szállítja. A feldolgozás egyes lépéseit a FARM GOLD saját gyártóüzemében hajtja végre.

Termékek:

  • FARM GOLD Classic (kereskedelmi márkás termék (Private Label) lehetséges): Aszalt gyümölcsök, kandírozott gyümölcsök, olajos magvak, gyümölcskeverékek
  • GoldTHEKE gyümölcs- és magkeverékek és egyedi termékek: Olajos mag-gyümölcs keverékek, jó minőségű saláták, virágok, olajos magvak, olajosmagkeverékek
  • FARM GOLD Bio: Ellenőrzött biogazdálkodásból származó termékek, kívánság szerint márkanévvel, vagy kereskedelmi márkás termékként (Private Label)
  • FARM GOLD sütőipari profi: Sütési hozzávalók, mint blansírozott, szeletelt, aprított, vagy reszelt olajos magvak és magok, de egész olajos magvak, vagy fél dió dekorációs célra, valamint klasszikus sütési hozzávalók, mint például kókuszreszelék, mazsola, vagy mák.

Termékeink minőségét saját laborunk, vagy külső laborok által elvégzett ellenőrzésekkel biztosítjuk és garantáljuk. Valamennyi, a FARM GOLD által szállított terméket Ausztriában az osztrák élelmiszerstandard alapján ellenőrzik.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5