Gutscher Mühle Traismauer GmbH

Private Label gabonaszelet gyártó

A Gutscher Mühle Traismauer a Private Label gabonaszelet legnagyobb gyártója Európában. A vállalat un. Full-Service-szolgáltatóként működik, tehát a fejlesztéstől az ügyfél igényeire szabott, ügyfélspecifikus koncepciók kidolgozásán keresztül egészen a nyersanyag feldolgozásáig a Gutscher Mühle Traismauer malom a tejes folyamatban támogatja ügyfeleit. A vállalat termékei rendelkeznek az IFS (International Featured Standards), a BRC (British Retail Consortium) és az Austria Bio Garant tanúsítványaival, így a vállalat a müzliszeletek széles választékát kínálja kiváló minőségben, de ugyanúgy kóser és halal minőségben is.

A klasszikus, egyrétegű soft-szeleteken kívül a Gutscher Mühle Traismauer malom a többrétegű müzliszeletek gyártására is specializálódott. A többrétegű gabonaszeleteket a vállalat lekvárjellegű gyümölcskrémmel, vagy tej-, joghurt-, vagy kakaókrémmel tölti meg.

Az ügyfélnek a gabonaszelet-gyártás egyes lépései során számos választási lehetősége van:

 • Rétegek & töltetek
  További rétegek segítségével lehetőség van arra, hogy a funkcionális összetevőket elegyítsük más ízvilágokkal. Függetlenül attól, hogy nemes fekete csokiról, joghurtos, vagy tejcsokiról van szó, mindenki megtalálja, amit szeret!
 • Bevonatok & mázrétegek
  Teljesen mindegy, hogy teljesen bevonva, bemártva, vagy csak egy finom, vékony réteggel ellátva, a müzliszeletek bevonatai tekintetében számos variáció létezik.
 • Finomítás
  A finomítással növeljük a müzliszelet értékét és nyomatékot adunk a minőségnek anélkül, hogy ezáltal jelentősen emelkednének a gyártási költségek.
 • Minőség
  Hagyományos, vagy mégis inkább bio-müzliszelet? Halal és kóser? A Gutscher Mühle Traismauer segít a hozzávalók kiválasztásában. Egy dolog biztos: a malom valamennyi nyersanyagot előtte gondosan megkeresi és alaposan bevizsgálja.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5