Haubis GmbH

Élelmiszerkereskedelem, vendéglátó- és szállodaipar kiszolgálása elősütött mélyhűtött tésztával, félig sütött kenyérrel & péksüteménnyel, cukrászsüteménnyel, pizzával & snacks-szel.

Kenyér & péksütemény, mint régen

A Haubis lisztből, vízből, élesztőből, magvakból és sóból elsőosztályú kenyeret és péksüteményt készít az élelmiszerkereskedelem és a vendéglátás számára. A több mint 800 munkatársat foglalkoztató nemzetközi vállalat a minőség tekintetében semmit nem bíz a véletlenre és kerül minden kémiai összetevőt, színezéket, konzerváló szert, valamint kitér a transzzsírok és társai elől. Ami marad, az egy igazán finom kenyér 100 %-ban tiszta osztrák lisztből és helyi alapanyagokból előállítva igen magas bio-részaránnyal.

A Haubis termékek rendelkeznek FS Food Standard tanúsítvánnyal és AMA védjeggyel, valamint az EU Bio-logóval (AT-BIO-902).

A Haubis segítségével mindenki pékmesterré válhat - hála a Haubis-tészta-technológiának. A vállalat naponta 5 500 az élelmiszerkereskedelemben és a vendéglátásban & szállodaiparban tevékenykedő ügyfélnek szállít elősütött mélyhűtött tésztákat, félkész kenyeret & péksüteményt, a legfinomabb cukrászsüteményeket, valamint pizzát és rágcsálnivalót. A választék kiegészül glutén- és laktózmentes termékekkel.

A kis élelmiszerboltoktól az egészen nagy, nemzetközi tevékenységet folytató szupermarketig - az aktuális ügyfelek köre igen nagy. A Haubis termékei nem feltétlenül készre-sütöttek, hanem különböző sütési fokozatban állnak az ügyfél rendelkezésére – ahogy az igények diktáljkák.

  • Mélyhűtött termékek: A Haubis-mélyhűtött termékeket fogyasztás előtt föl kell engedni, ez első sorban a Haubis cukrászsüteményekre vonatkozik.
  • Félig megsütött termékek: A megfelelő kenyeret és péksüteményt a Haubis 2/3 arányban megsüti és utána azonnal a gyorsfagyasztóba teszi az aroma megtartása érdekében. A -18°C -on történő tárolást követően a tésztát kb. 10 percre betesszük a kemencébe és megsütjük.
  • Elősütött tészták Mélyhűtött, elősütött tészták „élő” tésztának számítanak, amelyeket a Haubis csupán elősüt, majd azonnal gyorsfagyasztja. A tésztákat a helyszínen sütik ki. A tésztát újra lehet formázni, vagy egy újabb réteggel, vagy rászórt összetevővel ellátni.

Termékpaletta:

  • Kenyér & baguett: Bio-kenyér, klasszikus kenyér, speciális kenyér (pl. szívformájú), baguett
  • Péksütemény & aprósütemény: Fehérlisztből készült péksütemény, magvas péksütemény, speciális péksütemény (mákos, vinschgerl zsemle, lepény, stb.)
  • Cukrászsütemények: Briós, fánk, Donuts, sütemények, Plunder, pogácsa, torták, stb.
  • Pizza & Snacks: Különböző pizzák, pizza-baguett, tarte flambees, stb.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5