Joma Kunststofftechnik GmbH & Co. KG

A plastic packaging és a nem áteresztő elsődleges tárolóeszközök specialistája különböző kivitelben

Kiváló teljesítmény a műanyag tárolóeszközök területén

A Joma elkötelezte magát a műanyagipar innovatív termékfejlesztései mellet és világszerte specialistának számít a következő iparágakban használt, nem áteresztő,elsődleges tárolóeszközök területén: gyógyszeripar, kozmetika, élelmiszeripar és vegyészet

 • Joma Securibox
  Univerzális, rugalmas és nem áteresztő edényrendszer 21 méretben. Megbízható védelmet nyújt púderek, kenőcsök, krémek, tabletták és kapszulák számára.

  Számos kiegészítő termék segítségével új, innovatív termékek jönnek létre, ilyen a JOMA krémadagoló, JOMA szórófejes adagoló, JOMA gyógyszeradagoló és védődoboz (securibox) Dessicant és Spacer kiegészítőkkel.
 • Joma fűszerdaráló
  A világ legjobbjai közé tartozik, mivel a daráló optimális beállítása révén az őrlemény a legtökéletesebb aromával rendelkezik. Már kerámiából készült daráló mechanizmussal is kapható.

A securibox és a fűszerdaráló opcionálisan Joma Nature® kivitelben is kapható, amely kizárólag megújuló, tisztán növényi alapanyagból készül.

 • DuoFlapperCaz
  A fűszerörlő ideális kiegészítője, hogy ajánlatunk teljeskörű legyen. Szórófej innovatív garanciazáras kupakkal, állítható szórófejjel és az aktívpántnak köszönhető egyszerű kezelhetőséggel.
  Speciális tömítőajkak segítségével a legoptimálisabb aromavédelmet nyújtja az első kinyitást követően is.
 • Creme Dispenser
  A vákum-pumás rendszer önzáró védőkupakkal ellátott állítható, három fokozatból álló adagolófejjel, valamint integrált, kettős garanciazáras kupakkal készült és számos lehetőséget nyújt egyéni kivitelre.

A különösen hosszú élettartamú és külső behatásoknak ellenálló zárak jelentik a Joma igazi erősségét.
A Joma sokoldalú és speciális alkalmazásokhoz megkeresésre számos olyan terméket kínál, amelyet termékválasztéka bővítésével fejleszt ki.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5