KMH - Ideenschmiede

Gyerek asztalok értékesítése

Karl M. Hufnagl 1977 óta fejleszt egyedi és innovatív termékeket, melyekért a családi vállalkozáés az elmúlt években számos díjat és kitüntetést kapott.

A kisgyerekeknek fejlesztett  „asztal szék kombináció“ Ausztriában már bevezetésre került. Online shopokban kapható, (pl. a NÖ-Card www.schatzreich.at)  illetve a Lyoness is belistázta a terméket.

Termékek

1-5 éves kisgyerekeknek asztal és szék kombináció
A gyerekek szellemi fejlődéséhez
Védett európai licenc


Biztonság:
A kereskedelemben kapható kisgyermek bútorokkal ellentétben a mi termékünk sokkel nagyobb biztonságot nyújt. A mi bútorunkon a gyerek nem tud elcsúszni, lecsúszni vagy felborulni a székkel. Ugyanakkor a gyerekek nincsenek korlátozva a mozgásban. Termékeinket auditált biológiailag lebomló lakkokkal vontuk be.

Termékleírás:

Bútoraink stabil nyírfa alapú mdf lapokból készülnek A munkafelület színtelen lakkal kezelt.és a külső oldalait egy fából készült perem veszi körül, mely megakadályozza, hogy a játékok leessenek a padról. Méretek: H= 72 cm  SZ= 65 cm  M=  47 cm

A játékpad három színű peremmel  kapható: blue-boy, pink-girl, unisex-kid. A bútort szerelve, csomagolva küldjük. A csomag mérete 68 cm x 46 cm x 6 cm, súlya kb. 8,50 kg. .A használati útmutató segítségével a pad kb. 10 perc alatt összeszerelhető

A twin-kid kétpados modell hossza 108 cm

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5