MIRAPLAST GmbH

Műszaki műanyagok fröccsöntése, szerelvénygyártás

Miraplast - a legmegbítzhatóbb partner a technikai megoldások területén
A családi válalkozásunk struktúrája lehetővé teszi, hogy nagyon rugalmasan reagáljunk  és gyorsan megvalósítsunk  minden vevői igényt. Ügyfeleinket az ötletek kidolgozásától segítjük, néha az egyszerű kézi rajzokból kiindulva. Megrendelőinkkel együtt dolgozzuk ki a sorozatgyártás műanyag alkatrészeit, komponenseit. Az évek során számtalan iparágból érkező ügyfeleinknek nyújtottunk segítséget. A kezdetekkor egyszerű foglalatokat gyártottunk a lámpagyárak részére. Az évek során designerekkel alakítottunk ki szoros együttműködést majd magas színvonalú POS rendszerek / treminálok gyártásába kezdtünk.

A rögzítéstechnológiában végzett többéves közös fejlesztői munkának köszönhetően szintén fontos partnerekké váltunk. Az aktív jelenlétünk a szerszámgyártás területén oda vezetett, hogy autóipari beszállítóként fényszórók, biztonsági övek és kábelcsatornák gyártójaként váltunk ismerté.

Termékek
Műszaki műanyagok fröccsöntése, szerelvénygyártás maximum 800 x 800 mm-ig. Minden mai követelménynek megfelelő gépekkell, technológiákkal rendelkezünk, a fröccsentett szerszámok mellett részegységek gyártásával és szerelésével is foglalkozunk.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5