MÖSL GmbH

Csúcsminőségű Smoothie-kat gyárt kereskedelmi vállalatok számára saját márkás termék („Obstland”), valamint kereskedelmi termék (Private Label) formájában.

Egyéni gyümölcskeverékek a legmagasabb minőségben, tisztességes áron kereskedelmi szolgáltatóknak.

A Mösl GmbH 12 éve gyárt kizárólag Smoothie-kat és jelenleg 8 különböző termék tartozik a termékpalettájába.

  • Klasszikus Smoothie-k (250 ml): Cseresznye-banán, sárgabarack-sárgarépa, zöld smoothie, mango-narancs, alma-körte & ananász-banán
  • Szénsavas változat (330 ml) Mango-marakuja, ananász-banán

A Mösl smoothie-kat gyárt kereskedelmi termékek (Private Label) formában, de saját márkás termékeket is forgalmaz „Obstland” márkanéven kereskedelmi vállalatok számára. Az ügyfél kívánságának megfelelően a vállalat egyéni keverékeket is előállít. A termékeket üvegpalackban is kiszereljük.

A rugalmasság számunkra a legmagasabb prioritást jelenti. A Mösl kül- és belföldön kereskedelmi vállalatokkal dolgozik együtt, de olyan ügyfelei is vannak, akik kisebb mennyiséget rendelnek.

A Mösl által gyártott smoothik rendelkeznek az IFS Global Markets Food tanúsítvánnyal és az osztrák Bio Garantie GmbH által kiadott BIO Tanúsítvánnyal. Ezen felül termékeink nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, színezőanyagot és tartósítószert.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5