ms.GIS Informationssysteme Gesellschaft m.b.H

Modern geoinformációs rendszerek az infrastruktúra elemek (utak, közlekedési táblák, fák stb.), valamint az esetleges károk mobil alkalmazás segítségével történő adatrögzítéséhez és dokumentálásához

Geoinformációs rendszerek fejlesztésének specialistája nemzeti és nemzetközi szinten. A társaság kifinomult és egyedi geoinformációs rendszermegoldásokat (geographic information system) kínál ügyfeleinek, amelyek egyszerű app-alkalmazásai és felhasználóbarát képességei mindenkit meggyőznek. 2013-ban alapították a ROC-Connect partnercéget az Egyesült Államokban, a Szilícium-völgyben. A partnercéggel folytatott együttműködés keretében került kifejlesztésre a teljeskörű Smart Home megoldás. Az msGIS az ROC-Connect kizárólagos európai értékesítési és fejlesztési partnere a Smart Home területen.

Az ms.GIS és a ROC-Connect által kínál megoldások:

  • Streetapp365szolgáltatási platform az utak, a forgalom és más egyéb rögzítésére: az útviszonyok vagy az infrastruktúra károsodásával kapcsolatos adatok mobil rögzítése (GPS-alapú lokalizáció) önkormányzatok számára, az adatok szinkronizálása az alkalmazáson keresztül, valamint a jelzőtáblák, fénypontok, fák, temetők, stb. dokumentálása.
  • Naturraum365 - modern patakbejárás az alkalmazás segítségével: a patakbejárás dokumentálása, valamint az esetleges károk lokalizálása, valamennyi fontos információ egy eszközön történő tárolása és feldolgozása, különböző lépték használatának lehetősége, stb.
  • GTO.Cloud - felhő alapú platform sok (integrált) alkalmazáshoz: valós idejű szolgáltatások és interfészek webes, mobil és GIS rendszerekhez a legjobb eszköz- és felhasználói interakció érdekében (M2U, M2M, U2U). Ezen kívül az ms.GIS kérésre erdészetek számára alkalmazást is kínál a készletellenőrzés elvégzésére és az erdőgazdálkodással kapcsolatos munkálatok dokumentálására, például saját folyamatok optimalizálására.
  • Smart Home mint szolgáltatás (SHaaS)Teljeskörű White Label Smart Home DIY lakossági megoldások: Az eszközök automatizált és szabályalapú vezérlése, a saját érdeklődés és a piaci impulzusok integrációja, csatlakozás helyi gateway és felhőalapú szolgáltatások révén, valamint egy webes és APP felhasználói felülettel rendelkező platform.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5