A Narz féle gyümölcsborokra jellemző a gazdag íz- és illatvilág.
Christoph Natz gyümölcsborainak készítéséhez csak jó minőségű összetevőket használ.
A gyümölcsborok Alsó Ausztriában honos, bio minőségű, vadon termő gyümölcsökből készülnek.
Az összes gyümölcsbor vegán.
A gyümölcsbort kézzel készítik és előállításuk alig különbözik a hagyományos borászatban alkalmazott módszerektől.
A gyümölcsbor alkoholtartalma a felhasznált gyümölcsök erjedési folyamatának következménye és ennek köszönhetjük a bor egyedülálló, aromás ízvilágát.
Christoph Narzt nem ad alkoholt a gyümölcsborhoz és nem is desztillálja a terméket. A bor legalább egy éves érési folyamaton megy keresztül, mielőtt palackba kerül.
A gyümölcsbor kiválóan alkalmas desszertbornak.
A bor készítése a gyümölcsök rendelkezésre állásához igazodik és részben kis mennyiségben történik. Éppen ezért előfordulhat az is, hogy nem mindig áll rendelkezésre az összes fajta.
A borválaszték:
Som, sárgabarack, szeder, málna, birsalma, ringló, sárga málna, bodza, szilva, cseresznye, megy, körte, őszibarack
Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5