PURE BIO PRODUCTS

Szénsavas és gyümölcsízű, serkentő energiaital

A pure Bio energiaital minden összetevője biogazdálkodásból származó, szigorúan ellenőrzött és tanúsítvánnyal ellátott biotermék, tartósítószerek, színezékek és mesterséges aromák nélkül.

Az összes összetevő természetes eredetű! A BIO energiaital stimmuláló frissítő ital, mely,100%-ban természtes eredetű anyagokból áll. A magas koffein tartalma miatt (32mg/100ml) csak korlátozott mennyiségben fogyasszák. Összetevők: természetes ásványvíz, narancslé, sárgarépalé, őszilé, természetes koffein, természetes cukor.

Az energia a pure Bio energiaitalban lévő természetes koffein (serkentő) és teljes értékű nyerscukor (energiahordozó) együttes kombinációjából származik. A nyers nádcukor finomítatlan és ezért tartalmazza a cukornád értékes ásványi anyagait, - különösen vasat, magnéziumot és kalciumot, valamint B vitaminokat. A finomítatlan nádcukornak jellegzetes, karamelles íze van.

A pure Bio energiaital nem tartalmaz taurint, amely a hagyományos energiaitalok összetevője. A taurinnak, amelyet szintetikusan is előállítanak, semmilyen, szervezetre gyakorolt pozitív hatását nem tudták kimutatni. Számos tanulmány éppen eltanácsol a taurin rendszeres fogyasztásától, lehetséges komoly mellékhatásai miatt.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5