Silva GmbH

Természetes, enyhén alkoholmentes üdítőital az éretlen szőlőszemekre alapozva

SILVA – egyedülállóan frissítő, egyedülállóan ízletes!

A SILVA az első természetes, zsendülő szőlőborból készült üdítőital az osztrák piacon. Az ital összekapcsolja a hagyományt a modern módszerekkel és kivételesen ízletes visszatérést biztosít az éretlen szőlő préselt és szűrt levéből készített italoknak. A SILVA-szőlőlé kizárólag Alsó Ausztriában termelt, válogatott szőlőszemekből készül. A SILVA a zöldcitrom levével és alkohollal (5,7 %), valamint buborékos forrásvízzel megbolondítva egy frissítő, természetes altenatívája a klasszikus aperitifeknek és nyári italoknak, mint pl. az Aperol, Hugo, Spritzer és a Prosecco.

A SIVA rendkívül jól keverhető más égetett szeszesitalokkal, mint például a da Vrjus ginnel, mivel a verjus-szőlőlé remek ízesítő és ideálisan kibontakoztatja az ízjegyeket. A legnagyobb ízélményt a SILVA keveretlenül, jéghideg állapotban nyújtja, teljesen mindegy, hogy üvegből, vagy fehérboros pohárból fogyasztjuk.

A SILVA vegán és 100 %-ban osztrák termék.  Az ital 0,2 l-es és 0,75 l-es üvegben kapható  az összes SPAR kereskedésben Ausztriában és online az INTERSPAR oldalain az egész világon.

 SILVA – benne van a fenntarthatóság:

  • Kivétel nélkül osztrák beszerzési forrásból
  • Gyártva és kiszerelve Ausztriában
  • Kizárólag újrahasznosítható üvegben kiszerelve
  • Támogatja és elősegíti a helyi gazdaság fejlődését
  • Fókuszban a hagyomány & egy régi osztrák receptúra újjászületése
  • Az eredetileg melléktermék hasznosítása

Logo: ©Anja Merlicek
Produktfotos: ©Katrin Nusterer

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5