softLED Dimming by SOFT-LED System GMBH

hang nélküli teljesen dimmelhető világításrendszer koncerttermek, operaelőadások és színházi előadások termeinek elsötétítéséhez

Dimmelés rendszerben!

Egy olyan villanykörte, amely már nem ég ki, alig fogyaszt áramot és ezen felül még tökéletesen dimmelhető? Erről álmodik minden színházi és operaházi világosító.
Színházak és koncerttermek LED-világításának specialistája, a soft-LED System vállalat ezt is lehetővé teszi.

A vállalat kifejlesztett egy innovatív LED-es világításrendszert, amely ötvözi a speciális LED-izzószáltechnikát az újonnan kifejlesztett dimmelés meghajtással és egy tökéletesen átgondolt DMX-interfésszel.

A rendszer egyenárammal dolgozik és a LED világítótesteket lassan, fokozatmentesen és villódzásmentesen szabályozza. A zajmentes dimmelés különösen koncerttermek és színházak nézőterében játszik fontos szerepet. A hatalmas, több, mint 90 százalékos áramfogyasztás megtakarításnak köszönhetően a LED-világításrendszerre történő átállás költségei már 1-2 év alatt megtérülnek.

Előnyök:

  • Kiemelkedő színvisszaadás: a színvisszaadási index >90  és ezáltal a legmagasabb standardnak felel meg
  • Nem lép fel értékveszték műemlékvédelem alatt álló épületek esetében: nincs szükség átépítésre, a meglévő kábelekhez nem kell hozzányúlni, csak a régi izzókat kell LED-technikára lecserélni.
  • 100 % HD-kamera alkalmasság, 100 % villódzásmentesség. Közelképek interferenciamentes visszaadása és gyors kameramozgás
  • Nincs karbantartási ráfordítás: a kiégett körték embert próbáló cseréje már fel sem merül. Az izzók 50.000 órás élettartama 50-szer annyi, mint a hagyományos villanykörték esetében

Az alsó-ausztiai innovációs díjjal kitüntetett soft-LED System  vállalat kül- és belföldön egyaránt nagyon sikeres. Neves osztrák színházak és koncerttermek, mint pl. az állami operaház, a népopera, a népszínház, a gráci operaház, a salzburgi tartományi színház, a drezdai Semper Opera, a berlini koncertház, a moszkvai operettszínház, a bakui Beyler Mosé (Azerbajdzsán), valamint a dohai (Katar) Private Mansion a soft-LED System GmbH ügyfelei közé tartoznak.
A vállalat a színházak és operaházak számára készült softLED Dimming mellett speciális világításkoncepciókat is forgalmaz stadionok nagyfelületeinek megvilágítására (SMART ARENA).

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5