tsar®

tsar® - Gyakorlatok a test optimális kiegyenesítésére, valamint a mélyizomzat és a kötőszövet erősítésére annak érdekében, hogy az edzéseken tartós eredményeket érjünk el és növelni tudjuk teljesítményünket

Az aktív regeneráció titka

Edzés ellenére fellépő izommerevség? A nyújtó gyakorlatokat feszülések nehezítik? Nehezére esik az egyenes tartás?

Ha igen, akkor itt az idő, hogy kipróbálja a tsar® módszert (angolul: The Secret of Active Regeneration). A módszer segítségével testünk célirányos gyakorlatok végzésével visszanyeri szimmetriáját, az izomfeszesség csökken és testünk kiegyenesededik. Testünk optimális tartása és az izomfeszültségek megszűnése következtében a teljesítményünk akár 80 százalékkal is nőhet. A tsar® edzés nélkül erősíti a mélyizomzatot, a kötőszöveteket és kiterjeszti a mozgástartományt. A tsar® ideális módszer tulajdonképpeni erősítő és állóképességi edzés előkészítésére.  Amennyiben az edzés kezdetén testünket nem úgy egyenesítjük ki, hogy minden izom a helyére kerüljön, akkor a nem megfelelő izomrostok edzése hibás testtartáshoz vezethet. 

Hogyan működik a  tsar®?

A tsar® a fizikára épül. Amennyiben az izmok feszessége elöl és hátul megegyezik, úgy azok harmonikusan, kölcsönhatásban reagálnak az ingerekre. Az izmok megfeszülése hasonló az inga működéséhez. Ha feszült a mellkasi izomzat, úgy a vállak előre húzódnak, tehát a test kibillen az egyensúlyából - az inga erősen húz egy irányba. Speciális fogások és gyakorlatok segítségével percek alatt oldhatjuk ezeket a feszültségeket és gondoskodhatunk arról, hogy edzésen tartós sikereket érjünk el. A  tsar® gyakorlatokat otthon is végezhetjük videó segítségével, vagy közösségben egy képzett edző útmutatása alapján. Akit érdekel, az részt vehet a diplomát adó  tsar® tréner képzésen.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5