Vienna Water Monitoring GmbH

ColiMinder® - az első automatizált mobil eszköz mely rövid idő alatt képes az E. Coli és a hozzá hasonló alakú, bélben vagy talajban élő coliform baktériumok kimutatására. 15 perc alatt képes kimutatni az ivóvízben, fürdővízben, kutakban lévő szennyeződéseket.

A Vienna Water Monitoring fiatal vállalkozás ColiMinder® nevű találmánya új típusú gyors megoldást kínál az E. coli (Escherichia coli), baktérium kimutatásához. Ez az első olyan műszer, mely 15 perc alatt jelzi az E. Coli baktérium jelenlétét az ivóvízben. Az E. coli kimutatásának a jelentősége az, hogy jelenléte az ivóvízben jelzi, hogy a víz székleteredetű baktériumokkal szennyeződött, ezek azonban többnyire a vastagbélen kívül kerülve már súlyos betegséget okozhatnak. 
A ColiMinder® mérőeszköz az E. colihoz hasonló alakú, bélben vagy talajban élő coliform baktériumokat szintén képes kimutatni. A készülék mindössze 33 cm nagyságú és 14 kg nehéz.

A ColiMinder® készülékkel elvégzett mikrobiológiai vízvizsgálatok már számos területen bizonyították hatékonyságukat. Az Abu Dhabi-ban megrendezett "International Water Summit 2016" és a szingapúri "Singapore International Water Week 2016“ innovációs nagydíját is sikerül elnyerni.

Magyarországon forgalmazó partnert keresünk!

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5