Zimmermanns Teigwaren

Adalék, ízfokozó és tartósító szerek nélkül, osztrák durumbúzából és a saját termelésű tojásokból készülő tészták

A Zimmermann vállalat korábban tojástermeléssel foglalkozott. Vevőik a vékony héjú, a túl kicsi és a túl nagy méretű tojásokat nem vették át. Ekkor jött az ötlet, hogy ezeket a tojásokat feldolgozzák. 1995-ben elindult a termelés. A piacot első sorban az olasz áruk uralták. Ahhoz, hogy ezt a hegemóniát megtörjék, jobb minőséget kellet gyártaniuk. Termékeik adalék, ízfokozó és tartósító szerek nélkül, osztrák durumbúzából és a saját termelésű tojásokból készítik. A gyors sikert követően 1997-ben bővítették üzemüket, majd 2000-től elindult a bio termékcsalád gyártása.

Termékek
Jelenleg 80 féle tésztát gyártanak 32 típusú ízesítéssel.

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5