Legújabb üzleti lehetőségek


rosenfellner csiga stopp
rosenfellner csiga stopp

ROSENFELLNER CSIGA STOP

Új és természetes csigapor
Az Alsó-ausztriai Rosenfellner malom bio csigapora megvédi kertünket a kéretlen látogatók elől. A csigapor növényi alapanyagokból áll, tartós hatást biztosít és teljesen természetes biológiai alapanyagokbol áll. A termék a meztelen és a házas csigákat egyaránt távol tartja kertünktől, virágos ládánktól, ezen kívűl háziállatainkra és gyermekeinkre sem veszélyes.

Hittel, akarattal és szakértelemmel
A malom tulajdonosa maga is kertészkedik és miután nem talált a piacon természetes ellenszert csigák ellen, addig kutatott, míg megtalálta a megfelelő megoldást. Az, hogy mindenre van természetes megoldás, azt Monika Rosenfellner korábban is tudta. Most, hogy erre a problémára is megoldást talált, így a malomban már nem csak kíváló minőségű lisztet őrölnek, hanem csigaport is.

Felhasználási javaslat

A természetes csigaport, a védeni kívánt hely körül 5 cm szélességben és 0,5-1 cm es vastagságban körbe szórjuk. A virágládákat elegendő csak egy keskeny csíkkal védeni. Eső után a szórást meg kell ismételni. A szórás közvetlenül szüret előtt is végezhető.
 
Amennyiben érdeklődik a termék magyarországi forgalmazása, kérem jelezze azt a 06 20 399 0237 teloefonszámon vagy a z.szinte@ecoplus.at e-mail címen.


Schuller Lavamulcs

SCHULLER - LÁVAmulcs
A KERT VÉDELMÉBEN

A SCHULLER VULKÁN - mulcs egy természetes pleisztocén kőzet, mely talajtakaróként megóvja kertünket a gyomosodástól, csigáktól, de még a macskák és a kutyák sem szívesen végzik ott el a dolgukat, ahová ezt a kőzetet kiszórjuk.

A természetes piros színárnyalat mediterrán hangulatot teremt kertünkbe, de alkalmazható járda kialakításához vagy sírhelyek borításához is. A hagyományos talajtakaró mulcsokkal ellentétben a SCHULLER LÁVAmulcs korhadásmentes, nyitott pórusú láva talajtakaró
anyag, meleg, természetes kisugárzással. Ezen kívűl teljesen szagtalan, jó víztartó képességének köszönhetően jelentős vízmegtakarítást érhetünk el. A takaróréteg ajánlott vastagsága 5 cm.

A termék több méretben kapható:

  • 0 – 3 mm granulátum PE-zsák  / 33 liter
  • 3 - 5 mm granulátum PE-zsák / 33 liter
  • 5 - 10 mm granulátum PE-zsák / 33 liter
  • 10 – 14 mm granulátum PE-zsák / 33 liter
  • 14 – 40 mm granulátum PE-zsák / 33 liter
  • Big Bag 1m³ / 2m³
  • Csomagolás nélkül 24,5 tonnáig


Amennyiben érdeklődik a forgalmazás iránt, kérem jelezze a 06 20 3990237 telefonszámon vagy az office.budapest@ecoplus.at címen.

Schuller Lavamulcs

Vienna Water Monitoring
Vienna Water Monitoring

E. coli baktérium kimutatása 15 perc alatt!

A Vienna Water Monitoring fiatal vállalkozás ColiMinder® nevű találmánya új típusú gyors megoldást kínál az E. coli (Escherichia coli), baktérium kimutatásához. Ez az első olyan műszer, mely 15 perc alatt jelzi az E. Coli baktérium jelenlétét az ivóvízben. Az E. coli kimutatásának a jelentősége az, hogy jelenléte az ivóvízben jelzi, hogy a víz székleteredetű baktériumokkal szennyeződött, ezek azonban többnyire a vastagbélen kívül kerülve már súlyos betegséget okozhatnak.

A ColiMinder® mérőeszköz az E. colihoz hasonló alakú, bélben vagy talajban élő coliform baktériumokat szintén képes kimutatni. A készülék mindössze 33 cm nagyságú és 14 kg nehéz.
A ColiMinder® készülékkel elvégzett mikrobiológiai vízvizsgálatok már számos területen bizonyították hatékonyságukat. Az Abu Dhabi-ban megrendezett "International Water Summit 2016" és a szingapúri "Singapore International Water Week 2016“ innovációs nagydíját is sikerül elnyerni.

Magyarországon forgalmazó partnert keresünk!


Boagaz

BOAGAZ

Forgalmazó partnert keresünk
A Boagaz GmbH bordázott saválló acélból készített hajlítható gázvezetékeket forgalmaz, melyek felújítások, bővítések  és új vezetékek fektetése során egyaránt használhatóak.

Termékeink

  • Épületen belüli gázvezetékrendszer
  • Könnyen alakítható saválló bordázott acél csőrendszer
  • Csatlakozók (Dupla szigetelésű fittingek, T-idomok)

 

 

Boagaz

Dimove
Dimove

DIMOVE WAVEpro edzőgép

Az élsporthoz, rehabilitációs intézményekhez és fitness termekhez megfelelő kapcsolatokkal rendelkező forgalmazó partner keresünk
A DIMOVE edzőgépek fejlesztésével foglalkozik, melyeket az élsportolók, rehabilitációs központok és edzőtermek használnak. Termékeinket osztrák minőségben gyártjuk, a fejlesztést pedig orvosi, pszichológiai és technikai szakemberek segítségével végezzük.
Legújabb termékünk a DIMOVE WAVEpro, párhuzamosan fejleszti a koordinációs és  egyensúlyérzéket valamint az izmokat. Hátunknak stabilitást kölcsönöz, izületeink izmait fejleszti és az ugróizmainkat erősíti, ezáltal növeli sportólóink terhelhetőségét.
Termékünk a fenti előnyökön túlmenően újszerű, eddig nem tapasztalt  élményt az edzőtermekben..
Referenciáink közé tartozik, hogy az osztrák sívilágbajnok Elisabeth Görgl, valamint számoslabdarúgó csapat,, pl. a BVB Borussia Dortmund és az Austria Wien labdarugói is eredményesen használják.


oilpress

STÖGER ÖL

Olajos magvakat vásárolunk!
Cégünk, a Stöger Öl az elmúlt 20 évben számos biológiai gazdálkodást irányító gazda megbízható partnere lett egész Európában. Első sorban bio tökmag, tönköly, bogáncs, len és napraforgó olajak préselésével foglalkozunk, de igény esetén dió és mák olajat is préselünk hidegsajtolásos eljárással.
Termékeink: tökmagolaj, lenolaj, bogáncs olaj, napraforgó olaj, dió olaj és mák olaj

oilpress

Van kérdése?

Szinte Zsolt
ecoplus International Magyarország Kft.
1146 Budapest, Zichy Géza u. 5